Over ons

Bloemen Bezorgen Alkmaar

Wij zijn dé lokale bloemist uit hartje Alkmaar waar je de mooiste bloemen kunt bestellen. Bloemen bezorgen Alkmaar levert kwalitatief uitstekende bloemen voor een eerlijke prijs. Onze bloemen zijn altijd dagvers en wij bieden standaard 7 dagen vers garantie!

Via onze webshop bestel je eenvoudig een bijzondere bos bloemen. In verschillende afmetingen en met of zonder vaas. 

Of je nu iemand wil verrassen met een seizoensboeketplukboeket, of je geheime liefde een bos rozen wilt sturen, wij staan voor je klaar om deze bloemen te bezorgen in Alkmaar en omgeving. Ook wanneer je een rouwboeket door onze bloemisten wil laten maken en afleveren bij een uitvaartcentrum; wij hebben een uitgebreid assortiment en zijn graag van dienst.

Vandaag in huis?

Wanneer je een bestelling plaatst voor 13:00 uur bezorgen wij de bloemen vandaag nog aan huis. Na 13:00 uur leveren wij de bestelling de volgende dag. Je kunt tevens een specifieke datum aangeven bij je bestelling in de kalender.

Betalen gaat eenvoudig met je eigen bank via iDeal of één van onze andere betaalmethodes.

WAT ONZE KLANTEN VAN ONS VINDEN

Vincent

5/5

Review op Google +

“Voor mijn moeder heb ik tijdens moederdag een boeket besteld. Ik wist niet zeker of ik de bloemen vandaag nog bij haar thuis kon laten bezorgen, ik was in de veronderstelling dat het boeket de volgende dag of over een paar dagen bij haar thuis aankwam. Ik heb voor de zekerheid gebeld en kreeg toen verrassend genoeg te horen dat het boeket vandaag persoonlijk bij mijn moeder thuis bezorgd wordt. Ontzettend goed geregeld!

Thomas

5/5

Review op Google +

“Vandaag heb ik een bestelling gedaan en kreeg écht een volle bos thuis afgeleverd. Ik wilde het boeket persoonlijk geven aan mijn vriendin voor haar verjaardag. Serieus, wat een prachtige bloemen, ik had dit niet verwacht van een webshop. Het ging ook eenvoudig. Vanmorgen besteld en vanmiddag in huis. Nog even kort staan te kletsen aan de deur. Bedankt en ga zo door!”

Anne

5/5

Review op Google +

“Prachtige bloemen ontvangen voor mijn verjaardag. Een enthousiaste bezorger stond voor mijn deur om de bos te overhandigen en ik kreeg zelfs nog een uitleg over het afsnijden van de steel en soort bloemen die in het boeket gebruikt zijn. Echt een aanrader!”

Freek

5/5

Review op Google +

Even een snel mailtje vanuit Engeland om jullie te complimenteren voor de fantastische snelle service!! We wilden vandaag een bloemetje sturen aan een van onze zaken relaties in Nederland en we zochten specifiek op Google naar een zelftstandige bloemenzaak in de omgeving Alkmaar, die op dezelfde dag kon bezorgen…. Zodoende vonden wij jullie bloemenzaak.

We hebben net een foto ontvangen van een hele blije relatie. Bloemen zien er fantastisch uit en wat een snelle service.

Dus, vanuit het Zuidwesten van Engeland, een complimentje en de allerbeste wensen!

José

5/5

Review op Google +

“Bedankt voor de uitstekende service en het boeket dat wij bij jullie hebben besteld. Klantvriendelijk en professioneel geadviseerd aan de telefoon. Het boeket is ook nog eens op dezelfde dag thuis bezorgd bij mijn dochter voor haar afstuderen.”

Jeroen

5/5

Review op Google +

“Een fantastische service en ontzettend aardige medewerkers! Prachtige bloemen en planten laten bezorgen bij ons op de zaak.”

Puck

5/5

Review op Google +

“Wat een prachtige verse bloemen! De jarige ontvangster was er heel blij mee.”